Diabolo Astro

840.00 RSD

Vreme dostave: 2-3 dana
Šifra proizvoda: DLC1 Kategorija: Oznake: ,
 

Opis

Težina: 160 g
Prečnik: 100 mm
Veličina: 105 mm

Štapovi nisu uključeni u cenu!

Odličan Diabolo za početnike. Spada u manje Diabole. Napravljen je od gumirane plastike.
Odlikuje ga odličan odnos cena kvalitet. To je igracka koja ce trajati prakticno vecno jer je otporna na padove. Uz ovaj početni diabolo preporučujemo obične drvene štapove koje su odlične za učenje.

Diabolo, iako na prvo gledanje deluje kao jako komplikovan za naučiti, verujte da nije, pogotovo ne za decu. Deca osnovnu rotaciju ,koja je ključ kod svih trikova, nauče jako brzo…već kroz pola sata/sat vezbanja. Vazno je samo ispoštovati osnovna pravila: da je dijabolo uvek paralelan sa vasim telom,dakle ukoliko se okrene vi ga pratite, pomerite se korak desno ili levo i opet stanete paralelno sa njim.  Ukoliko krene da se naginje na jednu stranu, napred ili nazad, palicu kojom ubrzavate diabolo pomerite napred ili nazad a da pritom ne prestajete da radite rukom rotaciju, i prakticno ga kanapom gurate da se opet vrati u horizontalnu liniju. Recimo da je to za pocetak osnova koja je dovoljna da zavrtite diabolo i da on ne padne.

Jedna stvar je sigurna, kada deca probaju Diabolo, naprosto ih tera da uce i da se trude svek dok ne nauce da im ne padne na zemlju…a onda su na redu trikovi kojih ima bezbroj.

Dodatne informacije

Boja

Narandžasta, Plava, Zelena, Žuta

Brend

Play

Vrhunske robne marke žonglerskih rekvizita, među kojima se ističe Play Juggling, proizvedene u EU, pogodne kako za početnike tako i za profesionalne korisnike.

Možda će vam se svideti …