Diabolo Beach

2,490.00 RSD

Vreme dostave: 2-3 dana
Šifra proizvoda: J04030 Kategorija: Oznake: ,
 

Opis

Težina: 215 g
Prečnik: 120 mm
Veličina: 215 mm

Štapovi nisu uključeni u cenu! Štapove pogledajte  >OVDE<

Predstavljamo vam novi Diabolo u Henrysovoj ponudi. Zanimljivog je izgleda, providne boje sa unutrašnjim rebrima koja mu dodaju težinu i stabilnost.

Diabolo, iako na prvo gledanje deluje kao jako komplikovan za naučiti, verujte da nije pogotovo ne za decu. Deca osnovnu rotaciju ,koja je ključ kod svih trikova nauče jako brzo…već kroz pola sata/sat vezbanja. Vazno je samo ispoštovati osnovna pravila: da je dijabolo uvek paralelan sa vašim telom,dakle ukoliko se okrene vi ga pratite, pomerite se korak desno ili levo i opet stanete opet paralelno sa njim.  Ukoliko krene da se naginje na jednu stranu, napred ili nazad, štap kojim ubrzavate diabolo pomerite napred ili nazad a da pritom ne prestajete da radite rukom rotaciju, i prakticno ga kanapom gurate da se opet vrati u horizontalnu liniju. Recimo da je to za pocetak osnova koja je dovoljna da zavrtite diabolo i da on ne padne.

Dostupan je i u verziji ”Beach Free” sa lezajevima koji mu dozvoljavaju da se vrzi i do 20x duze jer nema fixiranu osovinu.

Dodatne informacije

Boja

Crvena, Narandžasta, Plava, Tirkiz, Žuta

Brend

Henrys

Vrhunske robne marke žonglerskih rekvizita, među kojima se ističe Henrys, proizvedene u EU, pogodne su kako za početnike tako i za profesionalne korisnike.