Uslovi poslovanja

USLOVI KUPOVINE

Ovi uslovi kupovine definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučioc (Prodavac) robe ponuđene na ovim stranicama je Talenti.rs d.o.o.  a Kupac robe je posetilac internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavcu. Sve cene su izražene u dinarima (nismo PDV korisnici). Posebno napominjemo da kupovinu proizvoda u ime i na račun maloletnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zatražiti samo njegovi zakonski zastupnici, odnosno delimično poslovno sposobne osobe mogu zatražiti kupovinu proizvoda samo uz saglasnost njihovog zakonskog zastupnika.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Roba se naručuje elektronskim obrascem,preko telefona ili preko e-maila. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučiće one koje može, a o roku isporuke ostatka će  putem e-maila ili telefona obavestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema  e-mail adresu, biće obavešten telefonskim putem. Minimalni iznos internet narudžbine je 600,00 dinara.

PLAĆANJE

Naručene artikle sa troškovima dostave Kupac će Prodavcu platiti pouzećem (u gotovini) .

POTVRDA NARUDŽBE

Obaveštenje o potvrdi naružbine Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupovine koja sadrži sve zakonom prepisane detalje.

DOSTAVA

Dostava robe vrši putem kurira ”Post Express” , u okviru zakonskog roka isporuke – do 3 dana (uglavnom za 1 dan), ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju. Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavac će kupca obavestiti (e-mail ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvattiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbinu.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe proveriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbine ne dobije nikakvo obaveštenje ili isporuku od Prodavca, odnosno od poštanske službe, mora obavestiti Prodavca kako bi isti mogao preduzeti mere da se pošiljka nađe ili pošalje zamenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od kurirske sližbe u roku od 10 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavcu.

POŠTARINA

  • poštarina iznosi oko 400 dinara za pakete do 0,5kg (po cenovniku Post Expressa). Preko 0,5 kg kostaju nesto vise po cenovniku Post Expressa
  • poštarina je besplatna za sve porudžbine iznad 6.000 dinara

 POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 7 dana. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@talenti.rs .U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavcu. Prodavac je dužan da u roku od 30 dana od dana prijema pisane reklamacije kupcu zameni proizvod ili vratiti kupcu celokupan plaćeni iznos.

KAKO KUPOVATI

Kupovinu ostvarujete tako što kod odabranog proizvoda kliknete na znak korpa – time se taj proizvod prebacuje u vašu korpu.

Želite li videti šta sve imate u korpi, jednostavo kliknete na nju.Kad kliknete “Naruči” pojaviće se stranica s Vašim podacima gdje imate i mogućnost da promenite svoje podatke. Takođe, tu ćete naći rubriku “Komentar”. Ukoliko u internet prodavnici nema mogućnosti odabira artikla u željenoj varijanti (boja,veličina isl.) naručite svejedno taj artikl, a u rubriku “Komentar” upišite podatak koji želite.  Ukoliko imate dodatna pitanja, molimo vas javite se na: 0616156476 ili  info@talenti.rs

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Talenti.rs d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sledeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posetilac talenti.rs internet trgovine prihvatate postupke i mere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti. www.talenti.rs internet trgovina vlasništvo je firme Talenti.si d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupovine preko interneta i zaštite vaše privatnosti.

LIČNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Talenti.rs d.o.o. postupa sa vašim ličnim podacima koje primi tokom korišćenja internet trgovine. Pod ličnim podacima smatraju se vaši identifikacioni podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Talenti.rs d.o.o. sazna tokom vašeg korišćenja talenti.rs internet trgovine. Talenti.si d.o.o. se obvezuje da će vaše lične podatke koristiti samo u identifikacione svrhe pri korištenju www.talenti.rs internet trgovine, kako bi vam omogućili korišćenje svih opcija koje ona pruža. talenti.rs d.o.o. će vaše lične podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korišćenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne saglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Talenti.rs d.o.o. prikuplja vaše lične podatke prilikom vaše registracije na www.talenti.rs internet trgovinu. Svaki posetioc ima mogućnost registracije. Registracija na www.talenti.rs internet trgovini potrebna je kako bi se posetiocima omogućila kupovina artikala. Kao posetioc www.talenti.rs internet trgovine, možete izabrati da se ne registrujete i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internet prodaje.U slučaju izvršene registracije na stranicama www.talenti.rs internet trgovine, molimo vas da sve promene Vaših ličnih podataka pravovremeno unesete u vaš lični profil na stranici talenti.rs internet trgovine kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost vaših ličnih podataka u vašem daljem korišćenju internet trgovine. U slučaju da od Talenti.rs d.o.o. zatražite poništenje svoje registracije, Talenti.rs d.o.o. se obvezuje da će sa stranica talenti.rs internet trgovine trajno ukloniti sve vaše lične podatke koji su uneseni prilikom registracije. Talenti.rs d.o.o. se obvezuje na čuvanje u tajnosti sve informacije i podatke o posetitiocima stranica talenti.rs internet trgovine.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posećivanjem talenti.rs internet prodavnice komunicirate elektronskim putem. Time prihvatate da svi sporazumi, obaveštenja, saopštenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMENE NAPOMENA O PRIVATNOSTI

Talenti.rs d.o.o. zadržava pravo da menja i ažurira ovu Zaštitu privatnosti. Svaka izmena ove Zaštite privatnosti biće objavljena na stranicama talenti.rs internet prodavnice.

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li predloge ili pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na: e-mail: info@talenti.rs ili na telefon 0616156476