Diabolo Comet

1,190.00 RSD

Vreme dostave: 2-3 dana
Šifra proizvoda: DCOM Kategorija: Oznake: ,
 

Opis

Težina: 225 g
Prečnik: 125 mm
Veličina: 113 mm

Štapovi nisu uključeni u cenu! Štapove pogledajte >OVDE<
Namenjen je onima koji se žele oprobati sa srednje velikim Diabolom na ekonomičan način. Dovoljno je velik i tezak da će sa njim biti zadovoljni i napredniji korisnici koji već znaju trikove.

Napravljen je od gumirane plastike te je flexibilan i otporan na udarce o pod. Za sami početak će vam biti dovoljni obični drveni štapovi iz naše ponude. Takođe, kada napredujete i osetite potrebu za nekim naprednijim i ergonomičnijim palicama uvek mozete naručiti i napredne palice iz naše ponude.

Diabolo, iako na prvo gledanje deluje kao jako komplikovan za naučiti, verujte da nije, pogotovo ne za decu. Deca osnovnu rotaciju ,koja je ključ kod svih trikova nauče jako brzo…već kroz pola sata/sat vežbanja. Važno je samo ispoštovati osnovna pravila: da je dijabolo uvek paralelan sa vašim telom,dakle ukoliko se okrene vi ga pratite, pomerite se korak desno ili levo i opet stanete opet paralelno sa njim.  Ukoliko krene da se naginje na jednu stranu, napred ili nazad, štap sa kojom ubrzavate diabolo pomerite napred ili nazad a da pritom ne prestajete da radite rukom rotaciju, i praktično ga kanapom gurate da se opet vrati u horizontalnu liniju. Recimo da je to za početak osnova koja je dovoljna da zavrtite diabolo i da on ne padne.

Dostupan i u MOON verziji koja svetli u mraku po principu fosforne kazaljke na satu.

Dodatne informacije

Boja

Moon (+1.00eur), Narandžasta, Plava, Zelena, Žuta

Brend

Play

Vrhunske robne marke žonglerskih rekvizita, među kojima se ističe Play Juggling, proizvedene u EU, pogodne kako za početnike tako i za profesionalne korisnike.