Soft Russian 67

960.00 RSD

Vreme dostave: 2-3 dana
Šifra proizvoda: SRX67 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Cena za jedan komad!

Težina:100 g
Prečnik: 67 mm

Soft Russian loptice su odlične kada kod žongliranja lopticu zaustavimo na određenom delu tela i zatim nastavimo. Na dodir su vrlo mekane i prijatne. Površina je otporna na upotrebu,mogu ih koristiti i iskusni žongleri koji žongliraju s pet ili više loptica. Punjene su izuzetno finim kvarcnim peskom. Još jedna njihova karakteristika je da kad padnu na pod, ne otkotrljaju se, već ostanu na mestu ” dead drop “- te su zbog toga lake i za hvatanje nogom.

Soft Russian se može delimično napuniti vrlo tankim kvarcnim pijeskom ili semenkama prosa. Pesak pruža tipično ponašanje ruske lopte s koncentracijom težine u manjem volumenu, dok seme prosa daje manje dramatičan “učinak ruske lopte” čineći loptu svestranijom i mnogo lakšom za kontakt i okretanje tela. Loptica ima MAT završni sloj  što je čini manje “lepljivom” i stoga prikladnijom za MULTIPLEX bacanja

 

Dodatne informacije

Boja

Bela, Crvena, Narandžasta, Plava, Zelena, Žuta

Brend

Play

Vrhunske robne marke žonglerskih rekvizita, među kojima se ističe Play Juggling, proizvedene u EU, pogodne kako za početnike tako i za profesionalne korisnike.