Teifoc Malter1 kg

1,390.00 RSD

Vreme dostave: 2-3 dana
Šifra proizvoda: TEI902 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Desi se da našim malim zidarima kada više puta grade i ruše, ponestane maltera. Ovde je kutija sa 1 kg novog maltera u prahu, za nove građevinske poduhvate.

Kako gradimo Teifoc konstrukcije?

Pomešajte 6 kaščica maltera u prahu s 2 kaščice vode dok ne dobijete homogenu smesu. Malter je na bazi ekstrakta peska i kukuruza, te je bezopasan po zdravlje i rastvorljiv u vodi.

Uzmite ciglu i nanesite na nju dovoljnu količinu maltera. Stavite ciglu na podnožje i snažno pritisnite. Gletaricom uklonite višak maltera koji se pojavi pri guranju. Opeke postavite pravilno horizontalno i vertikalno kako bi zidovi ostali ravni. Drveni i plastični delovi takođe se mogu učvrstiti malterom. Ako želite srušiti strukturu, ostavite je u vodi 4 do 5 sati, a zatim operite cigle i osušite ih. Prilozeni malter dovoljan je za višestruki sastav strukture, ali kada ga iskoristite, jednostavno kupite kutiju maltera. Možete graditi prema našim planovima ili upotriebiti maštu. Kombinjući ovaj set s drugim teifocovim građevinskim kompletima od opeke, vaše dete može stvoriti vlastiti, samoizgrađeni svet zgrada!

.

Brend

Teifoc

Možda će vam se svideti …